LAAT IK ME EVEN VOORSTELLEN:

 

Mijn naam is Marion Verhaegh, beeldend kunstenaar te Panningen.

Creatief bezig zijn hoort bij mijn leven. In 2011 ben ik schilderlessen gaan volgen om schildertechnieken eigen te maken, te leren over materiaal gebruik en daarin blijf ik me ontwikkelen.

 

Ik werk meestal met acryl op groot doek, gecombineerd met andere materialen, zoals papier, karton, zand etc. om in het schilderij een bepaald reliëf te creëren. Als ik aan het schilderen ben, laat ik mijn fantasie de vrije loop – vooral bij abstract werk. Mijn schilderijen zijn geabstraheerd figuratief – kleurrijk, expressief en vol beweging.

 

De vrijheid en spontaniteit om te spelen met kleuren en materialen is een ontdekkingsreis op het witte doek: ik experimenteer, ben op zoek naar de juiste balans tussen vorm, harmonie en contrast. Emotie en inspiratie worden geopenbaard op doek met verschillende technieken in acryl. Deze inspiratie kan ontstaan uit belevenissen van alledag, uit actualiteiten van “all over the world”, foto’s , reizen etc.

 

Door deelname aan exposities en kunstmarkten in de regio, wil ik mijn werk aan een breed publiek presenteren. Ook bedrijven tonen interesse in mijn werk en regelmatig kan ik mijn schilderijen tentoonstellen, zoals nu bij Restaurant Vitellius te Sevenum. In juni 2016 heb ik met andere kunstenaars een nieuwe kunstroute “KunstHelden” in Peel en Maas georganiseerd. Dit was een succes en op 24 juni 2018 vindt onze 2e editie plaats.

 

Het blijft altijd weer een uitdaging om een mooi eindresultaat neer te zetten en mijn creativiteit nieuw elan te geven.

 

Ik wens iedereen veel kijkplezier. Wilt U meer informatie over mijn werk of U heeft interesse in een van mijn schilderijen, neem gerust contact met mij op. Ik werk ook in opdracht. U kunt telefonisch of via mail vrijblijvend een afspraak maken.

 

Marion Verhaegh.